My family hang-out..

My family hang-out..
Our Moment togather.....

Friday, 22 July 2011

Ke Legend Water Chalet (PD) pulak kiteeee...

Citer pasal cuti tak habis2 lagi...azie suke citer kat sini coz bila teringat boleh ulang tayang...kalau dulu citer dalam diary...tapi tak leh letak gambar...sekarang blog nielah penggantinya....cuma tak leh nak citer yang personal2 sangat la....takut mengaibkan diri sendiri pulak...

Kali nie azie nak citer pasal percutian kami pada musim cuti sekolah lepas jugak lagi....belum habis...lepas balik dari Langkawi...kami sekeluarga pergi Pord Dickson..stay 2 malam kat Legand . Drive all the way from Penang.


Legend water Chalet
Check-in : 6 June 2011
Check-out: 8 June 2011





Yang ini Legand Water Homes



Legend Water Tower (opposite ours)
Kami tinggal di Tower camnie gak...





Yang ini pula Legand Water Chalet






Kalau nak buat games volly,footsal or acara sukan yg lelain pun boleh diatur..



Kalau datang berkumpulan boleh main Dam Ular nih..



Boleh naik tri-cycle nie keliling resort...
bayarannya RM20 sejam



Banyak aktiviti boleh dibuat disini,,
Paling best kalau datang berkumpulan..
memang happenning..




hahahaha...belikan ilham jaket....kat luar nampak ok jerrr..
bila masuk dlm air nampak over size lah pulak...
Dia tak nak pakai...
Last2 tukar ngan kakak aisyah punya arm band "hello Kitty"...




Sempat lagi posing tu sebelum naik ke bilik..



Balik bilik inilah pulak jadinyaaaa...
Budak2 memang tak boleh dipisahkan dengan air...



Hari ini Ilham dah nak check-out...
Nak gie jejalan tempat lain pulak..



sambil2 tu sempat lagi berposing kat depan lobby



Oklah semua kami dah nak pusing2 PD kejap..
Sebelum singgah bermalam di The Zon JB.
Nak pegi USS.
Bye....byee...

2 comments:

  1. wahh.. happening.. ^___^

    ReplyDelete
  2. lia..

    happening and peninggg ....hehehhe..

    ReplyDelete